09/03/2021

Versterk jij ons team?

Publius telt 20 advocaten en is verviervoudigd sinds zijn oprichting in 2007. Draag jij bij tot onze verdere groei?

Wie zoeken we?

Je vertoont een grote interesse in het publiek recht, gaande van het overheidsopdrachtenrecht tot het omgevingsrecht en energierecht, maar ook het burgerlijk recht kan je boeien.

Bij voorkeur heb je een tweetal jaar ervaring binnen de advocatuur of als jurist. Ervaring in de voormelde materies is geen must, maar zeker een troef. De wil om zich te bekwamen in deze materies is des te belangrijker.

Je houdt van uitdagingen en bewandelt graag onbekend terrein. Je laat je opmerken door je creativiteit en leergierigheid. Je bent zeer punctueel en doorliep een mooi academisch parcours. Je bent een doorzetter en kan zelfstandig werken. Je bent sterk communicatief in woord en schrift. Voor onze Brusselse vestiging is tweetaligheid (N-F) een absolute must, voor onze Antwerpse vestiging volstaat een gedegen talenkennis (N-F-E).

Wat bieden we?
Als medewerker ben je in staat om een dossier zelfstandig van A tot Z op te volgen. Je zal zowel op consultancy-opdrachten als bij het voeren van procedures worden ingezet. Je krijgt onmiddellijk visibiliteit en komt in direct contact met de cliënt.

Je werkt voor overheden, bedrijven en particulieren. Een commerciële ingesteldheid is geen must, wel een meerwaarde. Je bent vooral iemand die een goede vertrouwensband opbouwt met de cliënt en die een perfecte tandem vormt met de verantwoordelijke partner.

Je komt terecht in een enthousiaste en dynamische omgeving met een no-nonsense cultuur. Je krijgt alle kansen om je professioneel te ontplooien (deelnemen aan studiedagen, voordrachten geven, publiceren van juridische bijdragen). Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijke verdienste met reële toekomstperspectieven. Afhankelijk van je interesses en extra-curriculaire vaardigheden kan je je op kantoorniveau tevens engageren op diverse andere domeinen gaande van IT, marketing, bibliotheek, events…

Neem zeker een kijkje op onze website en ontdek waarvoor we staan www.publius.be.

Hoe solliciteren?
Mail je cv met motivatiebrief naar jobs@publius.be. Wij contacteren je spoedig! Alle sollicitaties worden met de nodige discretie en vertrouwelijkheid behandeld.

Stel hier je vraag bij dit blogbericht


Jobs
Meer tags?