28/01/2021

Publius steunt het LISA-studentenfonds van Lions Club Kortrijk Mercurius

Dirk Van Heuven is al vele jaren actief lid van Lions Club Kortrijk Mercurius. Dit jaar is hij medeverantwoordelijk voor de Club van 100, een ‘sponsorclub’ van (intussen meer dan) 100 bedrijven die elke dag 1€ (365€ per jaar) schenken voor de financiële ondersteuning van kanszoekende en gemotiveerde studenten.

De studenten in dit project krijgen bovendien een peter of een meter die zorgt voor de individuele begeleiding. Dirk is zelf ook peter.

Dit project loopt reeds enkele jaren en de resultaten zijn ronduit schitterend. Publius is en blijft een trouwe supporter en wil langs deze weg nog meer ruchtbaarheid geven aan het bestaan van dit prachtige initiatief. Immers, naast de ‘Club van 100’ kan het studentenfonds ook rekenen op de steun van individuele schenkers en van verschillende fondsenverwervingsinitiatieven.

Meer weten? Neem zeker even een kijkje op de website van Fonds Lisa. Je leest er waar het voor staat, hoe het werkt en hoe je zelf een steentje kunt bijdragen. Het fonds werd ondergebracht in het Streekfonds West-Vlaanderen dat eveneens instaat voor de facturatie.

Stel hier je vraag bij dit blogbericht


Dirk Van Heuven
Meer tags?