21/09/2022

Vacature Junior-advocaat / advocaat-stagiair / Kortrijk

Wie zoeken we?
Net afgestudeerd of een eerste ervaring in de juridische wereld? Gepassioneerd door het ruime publiekrecht, gaande van omgevingsrecht, vastgoedrecht, overheidsaansprakelijkheid, ambtenarenrecht, onteigeningen, energierecht,…. ? Je houdt van uitdagingen en bewandelt graag onbekend terrein? Je bent creatief, leergierig, proactief, communicatief, punctueel en stressbestendig? Check? Lees dan zeker verder!

Waarom kiezen voor Publius?
Als advocaat-stagiair kan je rekenen op een doorgedreven training on the job, waarna je aangemoedigd wordt om de toegewezen dossiers zelfstandig op te volgen van A tot Z. Als advocaat-stagiair werk je in teamverband en bouw je al snel een vertrouwensband op met de cliënt (bedrijven, overheden, particulieren). Je krijgt onmiddellijk visibiliteit. Niet alleen verschijnt je naam op elke brief of mail, je krijgt ook alle kansen om je professioneel te ontplooien (deelnemen aan studiedagen en netwerkevents, voordrachten geven, publiceren, bloggen, assistentschap,...). Je komt terecht in een enthousiaste en dynamische omgeving met een échte no-nonsense cultuur en aandacht voor de teamgeest (samen lunchen / sporten, BBQ, weekend, Sinterklaasfeest, nieuwjaarsfeest). En omdat je niet alleen werkt voor je plezier, kan je daarenboven rekenen op een aantrekkelijke marktconforme verdienste met reële toekomstperspectieven. Bij Publius is er vanaf dag 1 plaats voor ambitieuze en commerciële advocaten. Ambieer je eerder een vlakke carrière, dan kan dat ook. Neem zeker een kijkje op onze website en ontdek waarvoor we staan www.publius.be.

Gepassioneerd?
Mail je cv met motivatiebrief naar jobs@publius.be. Onze office manager nodigt je uit voor een verkennend gesprek. Alle sollicitaties worden met de nodige discretie en vertrouwelijkheid behandeld.

Stel hier je vraag bij dit blogbericht


Jobs
Meer tags?