23/05/2022

Halftijds administratief bediende voor onze Kortrijkse vestiging (20u)

Bediende administratie, office assistant, management assistant, secretariaatsmedewerker, kantoorbediende… What’s in a name…

Publius is een no nonsense en groeiend advocatenkantoor gespecialiseerd in publiekrecht en administratief recht. Ons kantoor telt 21 advocaten en 4 bedienden en is gevestigd in Kortrijk, Antwerpen en Brussel. We richten ons op particulieren, bedrijven en overheden.

Je voert diverse administratieve taken uit en verzorgt het onthaal op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagvoormiddag en op donderdagnamiddag. Afhankelijk van onze groei en noden en van jouw capaciteiten kunnen er op termijn meer uren / taken bij komen. Dus flexibiliteit is fijn.

Je bent werklustig, matuur, stressbestendig, standvastig, punctueel en discreet. Je leert snel en je kunt zeer vlot overweg met klavier en Office365 (Word, Outlook, Sharepoint, Teams). Ervaring in een administratieve functie in een KMO omgeving is een pluspunt. Afhankelijk van je diploma en/of ervaring (in bv. advocatuur, notariaat, gerechtsdeurwaarderskantoor) kunnen er extra inhoudelijke taken en verantwoordelijkheden bijkomen. Je leest het goed, je kunt zelf voor een groot stuk mee bepalen in welke richting je jobinhoud evolueert.

Rekeninghoudend met je diploma en ervaring, bieden wij je een marktconform loon en mooie extra-legale voordelen. Je komt terecht in een eigentijdse, enthousiaste en dynamische werkomgeving in een prachtig kantoorgebouw op het Beneluxpark met heel fijne collega’s die je goed leert kennen op onze tweewekelijkse kantoorlunch, jaarlijkse BBQ, Sinterklaas- en Nieuwjaarsfeest en ons Publius-weekend.

Neem zeker een kijkje op www.publius.be en lees meer over ons. Wil jij ook deel uitmaken van ons topteam? Mail je cv met motivatiebrief naar Evelien via jobs@publius.be. Alle sollicitaties worden met de nodige discretie en vertrouwelijkheid behandeld. Tot snel!

Stel hier je vraag bij dit blogbericht


Jobs
Meer tags?