07/07/2022

Advocaten publiekrecht. Junior/Senior. Vacature Kortrijk en Brussel. Solliciteer nu!

Wie zoeken we?
Je vertoont een grote interesse in het publiekrecht gaande van omgevingsrecht, overheidsopdrachtenrecht, energierecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht... maar ook het burgerlijk recht kan je boeien. Publius heeft immers een zeer grote expertise in het algemeen vastgoedrecht. Ervaring in de voormelde materies is geen must. De wil om zich verder te bekwamen in deze materies is des te belangrijker. Je houdt van uitdagingen en bewandelt graag onbekend terrein. Je laat je opmerken door je creativiteit en leergierigheid. Je bent zeer punctueel en doorliep een mooi academisch parcours. Je bent een doorzetter en kan zelfstandig werken. Je bent sterk communicatief in woord en schrift. Voor onze Brusselse vestiging is tweetaligheid (N-F) een absolute must, voor onze Kortrijkse vestiging volstaat een gedegen talenkennis (N-F-E). Een commerciële ingesteldheid is een meerwaarde, maar je bouwt vooral een goede vertrouwensband op met de cliënt en je vormt een perfecte tandem met de verantwoordelijke partner.

Wat bieden we?
Je zal zowel op consultancy-opdrachten als bij het voeren van procedures worden ingezet. Je krijgt onmiddellijk visibiliteit en komt in direct contact met de cliënt (bedrijven, overheden, particulieren). Je volgt je dossiers zelfstandig op van A tot Z. Je komt terecht in een enthousiaste en dynamische omgeving met een no-nonsense cultuur. Zowel senior en junior advocaten krijgen bij ons alle kansen om zich professioneel te ontplooien (deelnemen aan studiedagen, voordrachten geven, publiceren van juridische bijdragen, assistentschap,...). Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijke verdienste met reële toekomstperspectieven. Afhankelijk van je interesses en extra-curriculaire vaardigheden kan je je op kantoorniveau tevens engageren op diverse andere domeinen gaande van IT, marketing, bibliotheek, events… Neem zeker een kijkje op onze website en ontdek waarvoor we staan www.publius.be.

Hoe solliciteren?
Mail je cv met motivatiebrief naar jobs@publius.be. Wij contacteren je spoedig! Alle sollicitaties worden met de nodige discretie en vertrouwelijkheid behandeld. 

Stel hier je vraag bij dit blogbericht


Jobs
Meer tags?